menu

Commerciele tekstschrijver gezocht!

Ben jij ondernemend, zet je woorden makkelijk op papier en zou je graag deel willen uitmaken bij het team achter deze website? Dat kan! Momenteel hebben wij een vacature voor een commerciele tekstschrijver open staan.

UPDATE:
Deze functie is inmiddels vervuld. Verdere reacties worden niet langer in behandeling genomen. (red.).

Vanwege groei in websites als deze zijn we op zoek naar een extra teamspeler. De eerste eisen zijn dan ook dat je gemakkelijk bent met schrijven. De Nederlandse taal goed beheerst. Een link hebt met commercie of zelfs ecommerce. Daarnaast hopen we dat een kleine innovatieve en flexibele organisatie te Utrecht je aanspreekt.

Je maakt dan deel uit van een kleine en flexibele organisatie. Taken zullen zeker niet enkel bestaan uit schrijven maar zullen waarschijnlijk dagelijks varieren. Deels voor externe opdrachtgevers. Deels simpelweg voor het bijwerken van deze website. Waar nog genoeg aan moet gebeuren!

Zie voor de complete informatie de vacature op onze bedrijfswebsite.

Bij een vacature op een website voor startende ondernemers hoort natuurlijk ook de mogelijkheid om het parttime te doen, zonder al te streng concurrentiebeding en misschien zelfs freelance. Ondernemerschap siert mensen en willen wij zeker niet afremmen. We staan er dan ook voor open. Wel is de functie eigenlijk gewoon in dienst dus als jij wilt onderhandelen over het dienstverband zul je een sterke kandidaat moeten zijn.

Klinkt het interessant? Lees de gehele vacature en reageer!

UPDATE:
Deze functie is inmiddels vervuld. Verdere reacties worden niet langer in behandeling genomen. (red.).

 

Reacties