e-boekhouden

Boekhoudsoftware Tellow zelfstandig verder

Boekhoudsoftware Tellow zelfstandig verder

Tellow, de boekhoudtool die intern begon bij Rabobank, gaat als zelfstandige organisatie verder. Dit heeft als gevolg dat de boekhoudsoftware nu alle zzp’ers in Nederland kan helpen met hun online boekhouding.

Tellow was als geautomatiseerd boekhoudprogramma altijd gekoppeld aan een zakelijke bankrekening bij de Rabobank, maar nu het op zichzelf komt te staan wordt het ook beschikbaar voor zzp’ers die ergens anders hun bankzaken hebben lopen. Vanaf eind volgende maand moet dit mogelijk zijn.

‘Tellow maakt boekhouden eenvoudig’

Volgens Kirsten Konst, directeur Bedrijven bij Rabobank, is Tellow klaar voor een volgende stap. Volgens haar is Tellow een van de innovatieve oplossingen die de bank heeft ontwikkeld om ondernemers te helpen groeien. “Tellow geeft digitaal financieel gemak en maakt boekhouden eenvoudig. Zo houden zzp’ers meer tijd over voor de groei van hun business”, zo zegt ze.

Tellow zag in 2016 het levenslicht, als onderdeel van het zogeheten Moonshot-innovatieprogramma van de Rabobank. Hierin werden idee├źn van medewerkers intern ontwikkeld en begeleid voor verdere lancering op de markt.

Gerelateerde berichten