e-boekhouden

Boekhouder

Hoe vind je de beste boekhouder voor jouw onderneming, en aan welke tarieven moet je zoal denken? De taken en kosten van een boekhouder zijn afhankelijk van wat je precies wilt laten doen. Zo kun je zelfs het maken van facturen of betalen van de rekeningen uitbesteden.

Lees verder

Boekhouder eenmanszaak

Boekhouder eenmanszaak

Als je een eenmanszaak hebt dan moet je een bedrijfsadministratie bijhouden en periodiek belastingaangiftes verzorgen. Je kunt dit zelf doen, maar ook uitbesteden aan een boekhouder. Wij geven je uitleg over de kosten van een boekhouder en tips over hoe je een boekhouder kiest die bij je past.

Verder lezen

Meer dan alleen een boekhoudkantoor

Opeens ben je het zat, dat werken voor je baas. Je wilt meer vrijheid en verantwoordelijkheid en iets doen wat je écht leuk vindt. Marco uit Amsterdam kent dat gevoel. Anderhalve maand geleden ging hij het avontuur aan: aan de slag met zijn eigen financieel adviesbureau Jansen & Jansen.

Verder lezen

Online boekhouders: waarom zijn zij om?

Steeds meer ondernemers en hun accountants kiezen voor online-boekhoudoplossingen. Vooroordelen over de gevaren van boekhouden op internet worden steeds makkelijker weerlegd. Mede door de genomineerde accountants van de Cloud Accountant Award. Hoe begeleiden zij ondernemers en waar lopen zij tegenaan?

Verder lezen

Adviseur of gezeur?

Adviseur of gezeur?

Als lid van de Vrijwillige Brandweer en ben ik zodoende 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar voor incidenten per semafoon. Net als vele andere collega's wachten wij maar af wanneer er weer een oproep binnenkomt om hulp te verlenen aan mens en dier in nood. Van hulpverlening tot het blussen van branden, alles is mogelijk. Het geeft echt voldoening deze werkzaamheden te mogen verrichten.

Verder lezen