menu

Belastingdienst helpt met startersvoordeel

ADVERTORIAL Een onderneming beginnen  is iets wat door de overheid wordt gestimuleerd. Daarom zijn er veel regelingen in het leven geroepen die het de starters de eerste paar jaren wat makkelijker maken. Veel ondernemers maken hier echter nog onvoldoende gebruik van!

Als je als ondernemer gebruik maakt van het startersvoordeel dat de overheid aanbiedt, kun je zo flink besparen op de eerste belastingaangiftes. Je kunt hiermee vaak een aardige belastingkorting realiseren, waarmee je je bedrijf een vliegende start kunt geven. Veel startende ondernemers maken hier echter geen gebruik van. Gewoonweg omdat ze niet van het bestaan afweten, niet denken dat het voor hen is, of het ingewikkeld vinden om uit te zoeken.

Daarom wil de Belastingdienst nu alle startende ondernemers op deze ondernemersfaciliteiten wijzen en ze makkelijk laten ontdekken welke voor hen van toepassing zijn.

Startersvoordeel uitrekenen
En nog belangrijker: eenvoudig laten zien hoeveel je daarmee de eerste jaren kunt besparen. Hiervoor hebben ze een speciale rekenhulp voor startende ondernemers gemaakt, waar je onder andere binnen een paar minuten kunt zien hoeveel je startersvoordeel ongeveer kan zijn en hoe je er aanspraak op maakt.

Klik hier om je startersvoordeel te berekenen.

.

Verder lezen

Reacties