Berichten over bedrijfsnaam bedenken

Een nieuwe bedrijfsnaam bedenken: kies je voor je eigen naam, een variatie op een productnaam of baseer je een naam op leuke woorden uit een bedrijfsnaam-generator? Let verder op dat je andere bedrijven niet in de weg zit en je in de toekomst ook nog blij bent met de gekozen naam en bijbehorende domeinnaam.

Lees verder

Bedrijf naar jezelf vernoemen loont

Bedrijf naar jezelf vernoemen loont

Mocht je nog nadenken over een naam voor je onderneming, overweeg dan je eigen naam eraan te koppelen. Ondernemingen die vernoemd zijn naar de oprichter leveren namelijk betere resultaten dan bedrijven met een andere naam.

Verder lezen

Stappenplan bedrijfsnaam kiezen

Stappenplan bedrijfsnaam kiezen

Startende ondernemers winnen vaak geen advies in over de keuze van hun bedrijfsnaam. Toch zijn er enkele aandachtspunten waarmee juist tijdens de start rekening gehouden moet worden. In dit artikel enkele tips en aandachtspunten.

Verder lezen

3 keer opletten bij kiezen van een bedrijfsnaam

Een oud gezegde stelt: een goed begin is het halve werk. Bij de start van een onderneming hoort dan ook het vaststellen van de perfecte bedrijfsnaam. Geen onbelangrijke klus, want uit onderzoek blijkt dat de bedrijfsnaam echt verschil kan maken.

Verder lezen

Eigen naam als bedrijfsnaam?

Eigen naam als bedrijfsnaam?

Veel eigenaren van eenmanszaak kiezen ervoor om hun eigen naam te kiezen als bedrijfsnaam. Vaak in combinatie met de bedrijfstak waarin ze werkzaam zijn, bijvoorbeeld “Timmerman Smit”, “Demontagebedrijf Jansen” of “Mark Internet Media”. In veel gevallen een prima keuze, maar soms zijn er risico’s.

Verder lezen

Gerelateerde berichten