menu

Adverteren gericht op ondernemers

Wil je op korte termijn duizenden ondernemers bereiken met jouw product of dienst? Dat kan! Adverteren op de website Ondernemen & Internet is adverteren op een zeer gerichte, relatief goed opgeleide, ondernemende en vrijwel geheel beslissingsbevoegde doelgroep.

Bereik
De website Ondernemen & Internet bereikt maandelijks vijftigduizend unieke bezoekers. Deze bezoekers bestaan voornamelijk uit startende ondernemers in het MKB segment die in het werk veel gebruik maken van het Internet. Te denken valt aan een groeiende groep webwinkeliers, ZZP-ers en Freelancers die actief gebruik maken van social media, de vrije werkers en interim ondernemers maar ook bedrijven die hier direct of indirect mee te maken hebben.

Ondernemen & Internet bestond in 2014 alweer tien jaar en heeft al meer dan twee miljoen ondernemers mogen informeren over het zelfstandig ondernemerschap. De website is goed vindbaar in zoekmachines en er wordt actief gebruik gemaakt van social media.

Advertentiemogelijkheden
Adverteren is mogelijk door middel van standaard bannerformaten die op de vaste plaatsen binnen de website zichtbaar zijn. Deze zijn mogelijk voor vaste tarieven per maand en worden exclusief per kalendermaand verkocht. Vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden.

Heb je zelf een leuk voorstel? Laat het ons weten! Adverteerders die meedenken krijgen altijd voorrang en de beste voorwaarden. Wij zijn niet geïnteresseerd in (verkapte) affiliate diensten maar staan verder altijd open voor samenwerkingspartners of leuke ideeën van de adverteerders zelf. Zie je zelf een leuke mogelijkheid waarin onze doelgroep en jouw product of dienst elkaar kunnen matchen en heb je een leuk idee die voor beide partijen een win-win situatie kunnen betekenen? Laat het ons weten.

Indien je geen eigen banner hebt kun je deze laten ontwerpen door Zietuwel.nl webdesign.

Onderdeel van Eurolutions
Deze website is onderdeel van internetuitgeverij Eurolutions. Zie voor de voorwaarden, eigenschappen of de mensen achter de website dan ook de website van de uitgever voor meer informatie.