menu

Academy Zuid helpt met online communicatie

Een nieuw initiatief genaamd Academy Zuid wil ondernemers bedrijven, overheden en andere organisaties helpen bij het ontwikkelen van hun online communicatie. Deelnemers kunnen, na het kopen van een seat, deelnemen aan verschillende seminars en workshops. Persoonlijke hulp en objectief advies staan hierbij centraal.

De initatiefnemers van Academy Zuid zijn zes internetbedrijven, te weten: Sisow, PauwR, Flashpoint, YourSocial, OBI4wan en Netvlies. Hoewel het commerciële bedrijven zijn, laten ze weten dat Academy Zuid een stichting is waarbij er geen winst hoeft te worden gemaakt. Het voornaamste doel is inspireren, interesseren en initiëren.

En dat laatste is hard nodig, volgens de initiatiefnemers. Ze merkten dat organisaties het belang van online communicatie wel inzien, maar dat ze vrijwel allemaal toch aarzelen met het ondernemen van online activiteiten. Met Academy Zuid moet daar verandering inkomen. Wie een seat koopt (variërend van €495 tot €2395 per jaar) is voorzien van minstens twee seminars en vijf workshops, waarbij er voor grotere seats uiteraard meer seminars en workshops worden aangeboden. De initiatiefnemers richten zich met Academy Zuid vooral op beleidsmakers, marketing- en communicatiedeskundigen en technische medewerkers. De online aandachtsgebieden waar het bij de seminars en workshops om draait zijn hier op afgesteld: ‘beleid en strategie’, ‘marketing en communicatie’ en ‘onderhoud en techniek’.

Het eerste seminar staat gepland voor 23 mei in het Evoluon in Eindhoven. Vanaf juni zullen leden afwisselend op dinsdag en donderdag op locaties in Noord-Brabant twee keer per maand bijeen komen om aan de slag te gaan met hun eigen online communicatie. Hier kunnen ze dan terecht met al hun vragen, problemen en wensen.

Reacties