menu

A3 papier

Bij deze even een oproep voor wat hulp bij mijn laatste nieuwe concept lancering. Als ik iets zoek en het niet binnen 5 minuten kan vinden gaat bij mij meteen mn rechtervoet jeuken, bloeddruk stijgen, aandacht voor mijn werk verslappen en gaan mijn hersenen een dromenwereld openen. Er bestaat nog een gat in de markt en ik heb die zojuist gevonden. Dan wil ik er direct werk van maken en een goed concept lanceren omdat ik bang ben dat als ik niet heel heel snel ben iemand anders me voor zal zijn met dit toch wel waanzinnige idee.

Achteraf blijkt het meestal reuze mee te vallen. Zo was ik niet de enige met mijn idee over tijgerpoep te gebruiken tegen schijtende katten van de buren of mijn innovatieve idee voor het planten water geven. Maar toch blijf ik het proberen! Als webdesigner is een domeinnaam zo geregistreerd en kan ik aan de slag. Dit keer was mijn idee om een website te starten over A3 papier.

Soms maken wij voor klanten reclame uitingen. In de grafische wereld wordt hier redelijk vaak A3 papier voor gebruikt. Ik was echter niet zo bekend met de soorten kwaliteit of verschillen in de diverse soorten papier en zocht simpelweg een makkelijke website met informatie waar ik direct een pak met 100 vel kon bestellen. Deze kon ik niet in 5 minuten vinden! Gat in de markt!

A3papier.nl

Nu bleek A3papier.nl niet eens zo duur en ben ik aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik er wel achter dat er toch wel heel veel winkels zijn die A3 papier online verkopen maar nog steeds denk ik dat het een goed idee is de winkel door te zetten nu ik merkte dat die winkels niet zo gemakkelijk te vinden waren. Zelf ben ik bijv. al prima te vinden in de zoekmachines. Ik heb nu een paar links naar winkels waarvan ik zelf de kwaliteit heb gezien en die prima in orde is. Enkel de levertijd is daar nogal lang en ik verdien er nu zelf eigenlijk geen cent meer op. Ik heb dan ook jullie hulp nodig. Weet iemand waar ik goedkoop en snel kwalitatief A3 papier online kan bestellen? Zodat ik die winkel kan bellen en misschien een paar procent ertussen kan zitten en mijn concept een commercieel succes kan maken?

Reacties