menu

10 startups pitchen op startupbootcamp

Op 23 januari aanstaande vindt E- & Mcommerce Demo Day plaats. Tijdens dit evenement zullen tien startups hun business pitchen aan investeerders. Deze startups zijn in drie maanden klaargestoomd om de pitch te kunnen verzorgen, met als uiteindelijke doel om investeringen binnen te halen zodat hun beginnende bedrijf een kickstart kan krijgen.

Op 23 januari komen de tien startups samen op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht, om te luisteren naar keynote-sprekers John MacFarlane (Sonos) en Cees Links (GreenPeak). En natuurlijk om hun pitch te presenteren. De organisatie van E- Mcommerce Demo Day ligt in handen van Startupbootcamp, een pan-Europees acceleratorprogramma dat wordt ondersteund door bedrijven als KLM, eBay, ING en Rabobank.

Dit zijn de tien startups die deelnamen aan de E- & Mcommerce Demo Day:
– Eccentrade, dat een online reputatieplatform levert dat innovatie en duurzaamheid in de supply chain moet versnellen en vereenvoudigen.
– Joopp, dat je gemakkelijk en snel een website laat bouwen. Recent hebben ze aangekondigd een pilot uit te voeren met Werkspot.
– Magnetic.io, dat met hun product Vamp de kosten van hosting en operations vermindert, terwijl de uptime en time-to-market wordt verbeterd.
– Printr, dat 3D-printen voor iedereen toegankelijk maakt.
– Quiver, dat het mogelijk maakt om informatie bij te houden en te beheren, ongeacht waar die informatie opgeslagen is.
– RelevancyData.com, een Israëlisch bedrijf dat videocontent analyseert en daar vervolgens relevante advertenties bij zoekt.
– Saddl, dat een oplossing aanbiedt die het mogelijk maakt om alles van waar dan ook ter wereld te laten bezorgen, wanneer de klant dat wil.
– StartMonday, een Duits bedrijf dat werkgevers helpt met het beter en sneller aannemen van mensen, door middel van een video van 15 seconden.
– Tom Kabinet, dat ook wel het eBay van de tweedehands ebooks wordt genoemd.
– Yippie, dat online prijzen vergelijkt en laat zien waar het gezochte product het goedkoopst is.

Een samenvatting van de Demo Day in Amsterdam, in juni van dit jaar.

Verder lezen

Reacties